Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το ρομπότ που κάνει sex!!!


Πέρασαν οι εποχές που χρειαζόταν άλλο άνθρωπο για να κάνεις έρωτα. Τώρα θα απολαμβάνουμε την ερωτική πράξη με ένα ρομπότ.

Σύμφωνα με την Huffingtonpost, το σεξ με ρομπότ θα βοηθήσει να επεκταθεί η διάρκεια ζωής του ανθρώπου. Με πραγματικού «οργασμούς μακροζωίας» πολύ ανώτερης ποιότητας από τις ανθρώπινες.

Τα «Sexbots» θα είναι πιο επιθυμητά, γιατί ποτέ δεν είναι «άρρωστα» και δεν έχουν πονοκέφαλο το βράδυ, είναι πρόθυμα, και μας ικανοποιούν με ανιδιοτέλεια κάθε επιθυμία, αφού στο κρεβάτι δεν υπάρχουν όρια...



Επιπλέον ένα από τα βασικά τους προτερήματα είναι ότι δεν γκρινιάζουν (δεδομένου του ότι η γυναικεία γκρίνια μειώνει σημαντικά τον αντρικό χρόνο ζωής στον πλανήτη Γη) καθώς δεν μπαίνουν σε ανταγωνισμό με τις γυναίκες που κάθε φορά έχουμε στο πλάι μας.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έχουν τρομερές δεξιότητες στο σεξ –αφού οι προγραμματιστές έχουν μελετήσει εκατομμύρια ερωτικά εγχειρίδια από την αρχαιότητα έως σήμερα, προερχόμενα από αρχεία των παγκόσμιων βιβλιοθηκών καθώς και ακαδημαϊκά πειράματα, ώστε να ξέρουν κάνουν τα πάντα..

Τέλος, σύμφωνα με τα parapolitika, θα πρέπει να αναφέρουμε κάτι και για την η ανατομία τους.. Πληροφορίες λένε ότι θα διαθέτουν sexplosive συσκευές ... που θα μας προσφέρουν τετραπλή-ευχαρίστηση.

Μιλούν πολλές γλώσσες, εκτός από αυτή του σώματος, και έχουν μεταξένια επιδερμίδα, κάνουν τέλεια πεολειχία, δίνουν φιλία στο στόμα με γλώσσα, και θα μας «βγαίνουν» τα μάτια έξω από τις καταπληκτικές θηλές στο στήθος που εμείς θα επιθυμούμε.

Αυτό που όμως μας άφησε άφωνους είναι η τρομερή δυνατότητα του «εργαλείου» να έχει στον προγραμματισμό του πάνω από 2.000 ποικιλίες ρυθμού συνουσίας εκπέμποντας στην ερωτική ατμόσφαιρα την επιθυμητή μυρωδιά.

Για τους δύσπιστους ίσως θα πρέπει να προσθέσουμε ότι έχει ντεπόζιτο για λιπαντικό της αρεσκείας μας ώστε να περνάμε μαζί της ατελείωτες ώρες ευχαρίστησης. Αυτό που ακόμα περιμένουμε είναι η λιανική τιμή.. για να δούμε εάν θα μπορέσουμε ποτέ να το αποκτήσουμε..


Πηγή : goodstory.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου