Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

10.000.000 ''κλίκ'' σε ένα μήνα.


10.000.000 εκατομμύρια θεάσεις σε διάστημα ενός μήνα δεν είναι αμελητέες για ένα βίντεο το οποίο στη μεγαλύτερη διάρκειά του αποτυπώνει καθημερινές κακουχίες υπό το δριμύ ρωσικό χειμώνα.

Ηλικιωμένοι ανήμποροι να διασχίσουν το δρόμο και βρίσκουν ανέλπιστη χείρα βοηθείας, βιαστικοί κάτοικοι της μητρόπολης που βγαίνουν εκτός ρυθμού προκειμένου να περάσουν ένα ζωάκι με ασφάλεια στο πεζοδρόμιο, καλόπιστοι οδηγοί οι οποίοι καθαρίζουν με έγνοια τα χιονισμένα οχήματα αγνώστων, νορμάλ άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με δυο λόγια, διατεθειμένοι να ξεφύγουν μία δεδομένη στιγμή από το μαγκανοπήγαδο της καθημερινότητας για να προσφέρουν υπηρεσίες εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.
Η συλλογή ανιδιοτελών πράξεων βιντεοσκοπήθηκε με κάμερες στερεωμένες σε παρμπρίζ αυτοκινήτων και τα θραύσματα των επεισοδίων μεταμόρφωσε σε ένα συνεκτικό φιλμ ο ArkadiYM93, ο οποίος φρόντισε επιπλέον να στολίσει ηχητικά τη δουλειά του και με το δεόντως συγκινητικό «Arrival of the Birds» των Cinematic Orchestra. Το βίντεο, τιτλοφορημένο «Good People» ή «Мир не без добрых людей...» ή «Positive compilation of Russian dash cams», κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές στο YouTube. Απολαύστε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου